«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Λούκας Ολάσα» (vid)

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Λούκας Ολάσα» (vid)

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ολυμπιακός προσέγγισε την Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Ουρουγουανού αριστερού μπακ, Λούκας Ολάσα.

Κίνηση για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Βαγιαδολίδ, Λούκας Ολάσα, φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (1/8) υπήρξαν δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, σύμφωνα με τα οποία ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού (σ.σ νωρίτερα συνδέθηκε και με τον Τσέρβι της Θέλτα) κατέθεσε πρόταση στην ισπανική ομάδα για την απόκτηση του 29χρονου (21/7/1994) Ουρουγουανού.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» στην Ευρωλίγκα: Χαμός με Χίγκινς – Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Αρμάνι!

Ο Ουρουγουανός πέρσι πραγματοποίησε 23 συμμετοχές με την Βαγιαδολίδ, έχοντας 1 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ συνολικά με την ισπανική ομάδα έχει 51 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ο Ολάσα ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρίβερ Πλέιτ και έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατλέτικο Παραναένσε, Ταγέρες, Ντανούμπιο, Μπόκα Τζούνιορς, Θέλτα και Έλτσε, έχοντας συνολικά 250 συμμετοχές, με 22 γκολ και 21 ασίστ.

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ το 2021 είχε φτάσει στα 6 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την περίπτωσή του φέρονται να ενδιαφέρονται πολλοί ακόμα ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Κυρίως από την Ισπανία, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ