Παναθηναϊκός: Με Πάλμερ – Μπράουν και Τσέριν η αποστολή ενόψει Μαρσέιγ

Παναθηναϊκός: Με Πάλμερ – Μπράουν και Τσέριν η αποστολή ενόψει Μαρσέιγ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (09/08) απέναντι στη Μαρσέιγ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τη Μαρσέιγ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League την Τετάρτη (09/08) στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή των πράσινων, στην οποία θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά φέτος ο Τσέριν. Επίσης, την πρώτη του αποστολή με την νέα του ομάδα θα ζήσει ο νεοαποκτηθείς Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθησαν επτά Κροάτες στα σύνορα – Προσπάθησαν να διαφύγουν, ρόπαλα και μαχαίρια στο βαν τους

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

Η τελευταία προπόνηση των πράσινων – μετά την αρχική προθέρμανση – περιελάμβανε rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ωστόσο, μια απώλεια της τελευταίας στιγμής κατέγραψε ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες πριν το πρώτο του ματς απέναντι στη Μαρσέιγ καθώς ο Γερεμέγιεφ αποχώρησε από την προπόνηση με ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό. Από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε θλάση δευτέρου βαθμού. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ενώ, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ