Θώμας Μαύρος: «Θα ερημώσουν τα γήπεδα, το ποδόσφαιρο θα χάσει τη δόξα του»

Θώμας Μαύρος: «Θα ερημώσουν τα γήπεδα, το ποδόσφαιρο θα χάσει τη δόξα του»

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Θωμάς Μαύρος αναφέρθηκε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Δευτέρας (7/9) επισημαίνοντας πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τα γήπεδα θα ερημωθούν.

Για τα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (7/9) μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος, τονίζοντας πως αν η κατάσταση συνεχίζει να χειροτερεύει τα γήπεδα θα ερημωθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης: Άλλα κόλπα στο Ρέντη ενόψει Γκενκ – Τι αποφάσισε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

«Πρώτα απ’ όλα τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδίκως χαμένου Μιχάλη. Είναι πολύ δύσκολες ώρες για τους ανθρώπους και πρέπει όλοι να τους συμπαρασταθούμε. Από εκεί και πέρα, η χαρά που είχαμε βλέποντας την ομάδα μας στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετατράπηκε σε θλίψη. Γιατί το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο με τον χαμό του Μιχάλη ήταν αδιανόητο και σίγουρα γέμισε θλίψη όλη την οικογένεια της ΑΕΚ».

Όσον αφορά τον πόνο που νιώθει όταν συνδέεται το ποδόσφαιρο με οργανωμένα άτομα με μαχαίρια και η λύση που μπορεί να βρεθεί για το πρόβλημα ο παλαίμαχος ποδοσφαιρστής της ΑΕΚ είπε: «Αυτά τα στοιχεία δεν θα έπρεπε ποτέ να υπάρχουν στη σφαίρα του ποδοσφαίρου, γιατί το ποδόσφαιρο δεν απευθύνεται σε αυτά. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, είναι υγεία, είναι μια εκτόνωση των ανθρώπων από τις εβδομαδιαίες τους υποχρεώσεις, να πηγαίνουν στα γήπεδα, να ξεχνούν τα προβλήματά τους και να απολαμβάνουν το πιο όμορφο άθλημα, που είναι το ποδόσφαιρο.

Σίγουρα, πρέπει να σταματήσει γιατί σύντομα ο κόσμος δεν θα πηγαίνει στα γήπεδα. Θα φοβούνται και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ερημώσουν τα γήπεδα και το ποδόσφαιρο θα χάσει τη δόξα που έχει και θα έπρεπε να έχει. Τώρα, το θέμα αφορά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την κυβέρνηση, τους αθλητικούς οργανισμούς, τα υπουργεία, τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, την ΕΠΟ, όλους και όλα. Ακόμα και αν μπορούμε να βοηθήσουμε στην απομάκρυνση αυτών των στοιχείων, ώστε οι φιλήσυχοι φίλαθλοι να μπορούν να πηγαίνουν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ