ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ Live Streaming

Η μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ Live Streaming: Η πρόκριση απέναντι στην Ντνίπρο έμοιαζε με υποχρέωση. Είχε το «πρέπει» και Πέρασε στον 3ο προκριματικό με 1 νίκη (3-1 στο ουδέτερο Κόσιτσε) και ισοπαλία 2-2 στη Λεωφόρο (1/8) απέναντι στους Ουκρανούς. Κατέληξε με θετικό τρόπο και χαρίζει στον Παναθηναϊκό μια θέση σε ευρωπαϊκούς ομίλους (Europa League). Τώρα, οι πράσινοι πάνε για την απόλυτη υπέρβαση και απέναντι στη Μαρσέιγ έχουν ραντεβού με την ιστορία, προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Άλλα κόλπα στο Ρέντη ενόψει Γκενκ – Τι αποφάσισε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Η λογική λέει πως το πλάνο του Σέρβου προπονητή δεν θα αλλάξει, ενώ λίγες θα είναι και η αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση ως αουτσάιντερ, με αμυντικό προσανατολισμό, ένα στυλ παιχνιδιού που συνήθως του πηγαίνει. Σε σχέση με τους αγώνες κόντρα στην Ντνίπρο είναι διαθέσιμος ο χαφ Τσέριν, που μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα μιας και αποθεραπεύτηκε. Μέσα και ο νεοφερμένος αμυντικός Πάλμερ-Μπράουν. Αντίθετα εκτός έμεινε ο χαφ Ζέκα. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο μιας και έχει ανακοινωθεί sold out.

Η Μαρσέιγ ξεκινά απόψε στην έδρα του Παναθηναϊκού τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για μία νέα ομάδα, καθώς εκτός από νέο προπονητή έχει και αρκετούς νέους παίκτες. Ο Μαρθελίνιο, που πήρε την θέση του Τούντορ, επιλέγει το 4-2-3-1 και θέλει η ομάδα του να χτίζει γρήγορα τις επιθέσεις της, ειδικότερα όταν αυτές προέρχονται από κλέψιμο της μπάλας. Μέχρι στιγμής έχει δώσει τέσσερα φιλικά, σημειώνοντας δύο νίκες και δύο ήττες, με την εικόνα της να είναι μέτρια, καθώς χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Πέρσι, τερμάτισε στην 3η θέση της Ligue 1, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό του UCL. Στα μεταγραφικά κινήθηκε δυναμικά, αποκτώντας από την Ατλέτικο, τους Ρενάν Λόντι (Α) και Κονγκομπιά (Μ), ενώ αντικατέστησε τον Σάντσες που αποχώρησε με τον Ομπαμεγιάνγκ (Ε).

Ο αγώνας για τον Γ’ προκριματικό του Champions League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μαρσέιγ είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 της Τετάρτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ