Εκλεψε τον βαθμό η Λάτσιο με buzzer beater του τερματοφύλακα (1-1), ξεκίνημα με νίκη για την Φέγενορντ (2-0, vids)

Εκλεψε τον βαθμό η Λάτσιο με buzzer beater του τερματοφύλακα (1-1), ξεκίνημα με νίκη για την Φέγενορντ (2-0, vids)

Απίθανο φινάλε στο Ολίμπικο, με την Λάτσιο να ισοφαρίζει την Ατλέτικο στο 90+5’ με γκολ του τερματοφύλακα Προβεντέλ – Εύκολη νίκη για την Φέγενορντ κόντρα στην Σέλτικ.

Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς στο Ολίμπικο, με την Λάτσιο να ισοφαρίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο 90+5’ με buzzer beater του τερματοφύλακα, Προβεντέλ!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Μπάριος στο 29’ και όλα έδειχναν ότι θα φύγουν με το διπλό από τη Ρώμη, αλλά η Λάτσιο στην τελευταία φάση της αναμέτρησης σκόραρε με κεφαλιά του Προβεντέλ και έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Φέγενορντ επικράτησε εντός έδρας της Σέλτικ του Λουίς Πάλμα, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε ως βασικός, με 2-0. Ο Στενγκς άνοιξε το σκορ στο 45+2’ και ο Γιαχανμπάνκς στο 76’ σφράγισε τη νίκη για την ολλανδική ομάδα. Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Σέλτικ, καθώς αποβλήθηκαν οι Λάγκερμπιέλκ (64’) και Χολμ (68’).

Μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Φέγενορντ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 πόντους και ακολουθούν οι Ατλέτικο και Λάτσιο με 1. Χωρίς βαθμό η Σέλτικ. Την επόμενη αγωνιστική (4/10) η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Φέγενορντ και η Σέλτικ την Λάτσιο.

Διαβάστε επίσης: Η «λεπτομέρεια» για Ελ Κααμπί και Έσε που ζήλεψαν ο Μπακαμπού και ο Χουάνγκ

Απίθανο φινάλε στο Ολίμπικο!

Στη Ρώμη η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 29’ με τον Μπάριος. Ο άσος των φιλοξενούμενων σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Καμάντα και κατέληξε στα δίχτυα του Προβεντέλ για το 1-0.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για την Ατλέτικο, με τη Λάτσιο να πιέζει για την ισοφάριση. Στο 55’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-1 με τον Ιμόμπιλε, αλλά ο Ομπλακ του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν.  Στο 71’ ο Λίνο αστόχησε από πλεονεκτική θέση και στο 85ο λεπτό το φαλτσαριστό σουτ του Λουίς Αλμπέρτο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Όμπλακ. Όλα έδειχναν ότι η Ατλέτικο θα φύγει με το διπλό από την Ρώμη, αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι ποδοσφαιριστές του υπολόγιζαν χωρίς τον Προβεντέλ. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας της Λάτσιο που είχε προωθηθεί, πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Πέδρο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ομπλακ για το 1-1.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι(38’ Λατσάρι), Βεσίνο(76’ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Καμάντα(62’ Γκεντουζί), Άντερσον(62΄Ίσακσεν), Τζακάνι(76’ Πέδρο), Ιμόμπιλε

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Ερμόσο, Λίνο(79’ Ρικέλμε), Βίτσελ(75’ Κορρέα), Μολίνα, Σαούλ, Γιορέντε, Μπάριος(46’ Χιμένεθ), Μοράτα, Γκριεζμάν

Ξεκίνημα με νίκη για την Φέγενορντ

Στο Ντε Κάιπ η Φέγενορντ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και στο 45+2’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στενχς. Στο 63’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λανγκερμπίλκε πάνω στο Παϊσάο, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων μάλιστα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Παϊσάο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά νικήθηκε από τον Χαρτ. Στο 69’ η Σέλτικ έμεινε με εννιά, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χολμ. Επτά λεπτά αργότερα η Φέγενορντ έκανε το 2-0 με σουτ του Γιαχανμπάνκς από το ύψος του πέναλτι. στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την Φέγενορντ να παίρνει τη νίκη με 2-0.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Βελενρόιτερ, Xεϊρτράουντα, Χάρτμαν, Τίμπερ(73’ Ζερούκι), Στενχς, Βίβερ, Χάντσκο, Τράουνερ, Μίντεχ(67’ Λινκγρ), Ιβάνουσετς(89’ Σάουερ), Παϊσάο(67’ Τζάχανμπακς)

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Τζόνστον, Τέιλορ, ΜακΓκρέγκορ, Σκέιλς, Λαγκερμπίλκε, Ο’Ράιελι(82’ Μπερνάρντο), Μαέντα(82’ Χιενγκγιού), Χατάτε(58’ Χολμ), Πάλμα(58’ Γιούν), Φουρουχάσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ