Βαλβέρδε: «Όνειρο μου να γίνω αρχηγός της Ρεάλ μία μέρα»

Βαλβέρδε: «Όνειρο μου να γίνω αρχηγός της Ρεάλ μία μέρα»

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου εν όψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Νάπολι, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει μια μέρα το περιβραχιόνιο των «Μερένχες».

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Νάπολι για την δεύτερη αγωνιστική του UEFA Champions League. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του αγώνα, στην οποία έλαβαν μέρος οι Αντσελότι και Βαλβέρδε, ο Ουρουγουανός προχώρησε σε κάποιες σημαντικές δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης: ΟΦΗ: Ο Νταμπράουσκας τον έκανε ξανά να… «δαγκώνει» (pics, vids)

Αναλυτικά :

«Είναι το όνειρό μου να γίνω κάποια στιγμή αρχηγός της Ρεάλ. Αυτό θα ήταν ένα τρελό συναίσθημα για εμένα, παρόμοιο με όταν έγινα αρχηγός με την εθνική Ουρουγουάης.

Προσπαθώ πάντα να μαθαίνω πράγματα από τον Μόντριτς, τον Καρβαχάλ και τον Κρόος, είναι οι αρχηγοί μας, οι καθρέφτες της ομάδας. Το να γίνω αρχηγός της Ρεάλ θα ήταν ένα όνειρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλβέρδε δεν χάνει ευκαιρία να τονίσει το πόσο δεμένος είναι με τον σύλλογο καθώς παλαιότερα είχε επίσης δηλώσει πως δεν βλέπει τον εαυτό του μακριά από την Μαδρίτη και θέλει να τελειώσει την καριέρα του με την φανέλα της ομάδας με την οποία έχει πετύχει μέχρι τώρα 19 τέρματα και 15 ασίστ σε 213 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ