Νίκη-μισή πρόκριση για την Μπαρτσελόνα (2-1) – «Καθάρισε» την Λάτσιο η Φέγενορντ (3-1)

Νίκη-μισή πρόκριση για την Μπαρτσελόνα (2-1) – «Καθάρισε» την Λάτσιο η Φέγενορντ (3-1)

Η Μπαρτσελόνα αγχώθηκε, αλλά νίκησε με 2-1 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ την ώρα που η Φέγενορντ επικρατούσε με 3-1 της Λάτσιο.

Το… πρόγευμα της σημερινής ημέρας των ομίλων του UEFA Champions League ολοκληρώθηκε, με την Μπαρτσελόνα και την Φέγενορντ να παίρνουν τους τρεις πόντους απέναντι σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Λάτσιο αντίστοιχα.

Η ομάδα του Τσάβι αντιμετώπισε την ουκρανική ομάδα στην Καταλονία για την τρίτη αγωνιστική του 8ου ομίλου, καταφέρνοντας να πάρει μια δύσκολή νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ του Φεράν Τόρες και του Φερμίν Λόπεζ.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα ώστε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει άνετα και αυτή την αγωνιστική πρώτη στον όμιλο της.

Το σκορ άνοιξε στο 28΄ο Φεράν Τόρες μετά το ριμπάουντ που πήρε από προσπάθεια του Λόπεζ η οποία κατέληξε στο δοκάρι.

8 λεπτά χρειάστηκαν οι Καταλανοί για να βρουν και δεύτερο τέρμα με τον Φερμίν Λόπεζ. Ο 20χρονος Ισπανός έκανε μια πανέμορφη προσπάθεια και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0.
Η Σαχτάρ κατάφερε να μειώσει στο 62ο λεπτό με τον Σουντάκοφ, όμως αν και είχε κάποιες ευκαιρίες, δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και την μεγάλη ισοπαλία.
Στους 9 βαθμούς η ομάδα του Τσάβι, στους 3 αντίθετα η ουκρανική ομάδα.

Στο άλλο ματς που ξεκίναγε στις 19:45, η Φέγενορντ επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Λάτσιο με 3-1.

Ο MVP της ολλανδικής ομάδας τη φετινή χρονιά, Σαντιάγκο Χιμένεθ άνοιξε το σκορ στο 31΄με ωραίο σουτ τη γωνία του Προβεντέλ ενώ βρισκόταν υπό πίεση!
Το 2-0 έγινε στο καλύτερο δυνατό σημείο για την Φέγενορντ με τον Ζερούκι να παίρνει την πάσα από τον Στένγκς και με ένα άπιαστο σουτ να γράψει το 2-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 74ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος, Σαντιάγκο Χιμένεθ, έκανε το 3-0, με τον Μεξικανό να εκμεταλλεύεται το σουτ του Τίμπερ και την απόκρουση του Προβεντέλ πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 3-0.
Το γκολ της στιγμής έβαλε ο Πέδρο από τη βούλα του πέναλτι στο 83ο λεπτό.
Τίποτα όμως δεν μπορούσε να αλλάξει, με την ολλανδική ομάδα να πηγαίνει στους 6 βαθμούς και έστω και προσωρινά να πιάνει κορυφή στον πέμπτο όμιλο. Αντίθετα η Λάτσιο έμεινε στους 4 βαθμούς και την 3η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ