Champions League: Ματς «φωτιά» για την πρόκριση σε Μιλάνο και Παρίσι

Champions League: Ματς «φωτιά» για την πρόκριση σε Μιλάνο και Παρίσι

Η φάση των ομίλων του Champions League πλησιάζει στο τέλος της με τις «μάχες» για την πρόκριση να «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο. Χαμός σε δύο ομίλους.

Μόλις δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, με τις «μάχες» για την εξασφάλιση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει για την επόμενη φάση να «κορυφώνονται».

Ο 6ος όμιλος ήταν αυτός που από την ημέρα της κλήρωσης των ομίλων φάνταζε ο πιο αμφίρροπος και αποδείχθηκε και μέσα στο γήπεδο πως ισχύει αυτό, καθώς και οι τέσσερις ομάδες μπορεί να καταλήξουν από την 1η έως την 4η θέση με τις αποψινές αναμετρήσεις σε Παρίσι και Μιλάνο να κρίνουν πολλά.

Διαβάστε επίσης: Νίκο Παζ: Η ευκαιρία να «λάμψει» το διαμαντάκι της Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

H Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Νιουκάστλ, με τις δύο ομάδες σε εξαιρετική κατάσταση, μετά από μεγάλες νίκες στα πρωταθλήματά τους το Σαββατοκύριακο (η Παρί κέρδισε 5-2 τη Μονακό και η Νιουκάστλ 4-1 την Τσέλσι), με τη νικήτρια να αποκτά προβάδισμα πρόκρισης. Για τον ίδιο όμιλο η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τους «Βεστφαλούς» να ψάχνουν διπλό πρόκρισης στο Μιλάνο. Τέσσερις ομάδες με 4 βαθμούς διαφορά και όλα είναι ακόμη ανοικτά για την πρόκριση.

Χαμός επικρατεί και στον 5ο όμιλο, εκεί όπου η Ατλέτικο ψάχνει διπλό στο Ρότερνταμ κόντρα στην Φέγενορντ για να προκριθεί από σήμερα στους «16», ενώ οι Ολλανδοί θέλουν μόνο τη νίκη και παράλληλα ευελπιστούν η Σέλτικ να κόψει βαθμούς εκτός έδρας από τη Λάτσιο.

Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία έχουν ήδη προκριθεί από τον 7ο όμιλο, με τους «Πολίτες» να χρειάζονται την ισοπαλία για να προκριθούν ως πρώτοι. Μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε Γιουνγκ Μπόιζ και Ερυθρό Αστέρα για την κατάληψη της 3ης θέσης.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Πόρτο για τον 8ο όμιλο, στο παιχνίδι που θα καθορίσει τον νικητή του ομίλου, με τη Σαχτάρ στο -3 από τις δύο πρώτες και να ευελπιστεί πως με νίκη κόντρα στην Αντβέρπ θα αποκτήσει αυτή προβάδισμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αποψινής βραδιάς στο Champions League: 

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Λάτσιο – Σέλτικ (19:45)
Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Παρί Σεν Ζερμέν – Νιουκάστλ (22:00)
Μίλαν – Ντόρτμουντ (22:00)
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία (22:00)
Γιουνγκ Μπόιζ – Ερυθρός Αστέρας (22:00)
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αντβέρπ (19:45)
Μπαρτσελόνα – Πόρτο (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ