Εμπαπέ: «Θέλουμε περισσότερα, τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος»

Εμπαπέ: «Θέλουμε περισσότερα, τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος»

Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League και ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δις στο «Ανοέτα» σε βάρος της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Παρά την δεδομένη αποχώρηση του από τους πρωταθλητές Γαλλίας, το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Γάλλος επιθετικός παραμένει στοχοπροσηλωμένος και όπως δήλωσε, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο εφέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Η «δίκη» της 3ης περιόδου: Το αδιανόητο 120-57 του Ολυμπιακού

«Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό για εμάς, για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους να προκριθούμε στα προημιτελικά μετά από δύο χρόνια. Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε περισσότερα. Τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος. Ολοι θέλουν περισσότερα.

Έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Θα δούμε τι θα γίνει, θα περιμένουμε την κλήρωση. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε», σχολίασε ο Εμπαπέ, μιλώντας στο κανάλι της Παρί Σεν Ζερμέν στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ