Το 10.gr παίζει μπάλα live!

Το 10.gr παίζει μπάλα live!

Οι Γιώργος Χελάκης, Βαγγέλης Μπραουδάκης και Διονύσης Δελλής σχολιάζουν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αγιαξ, αλλά και όσα συνέβησαν στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Για τους εραστές της μπάλας. Για τους ψαγμένους ποδοσφαιρόφιλους. Για όσους και όσες γουστάρουν αναλύσεις και παρασκήνιο, το 10.gr επανέρχεται με live εκπομπές από την αίθουσα σύνταξης.

Απόψε, Γιώργος Χελάκης, Βαγγέλης Μπραουδάκης και Διονύσης Δελλής σχολιάζουν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, αλλά και όσα συνέβησαν στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Συντονιστείτε στο to10.gr για να παρακολουθήσετε live την αγαπημένη σας εκπομπή και να ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα των ελληνικών ομάδων πριν τις μεγάλες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μπέτις και του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι για το Europa League.

Μια ανατρεπτική εκπομπή για όσους δεν βολεύονται με τα καθιερωμένα δημοσιογραφικά κλισέ. Οι επισκέπτες του 10.gr διαμορφώνουν το περιεχόμενο της εκπομπής με τα ερωτήματα και τα σχόλιά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ