Μαρτίνς: «Μια ακόμα μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς: «Μια ακόμα μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ με 2-1 και την πρόκριση των Ερυθρόλευκων στους ομίλους του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ευχαρίστησε τους παίκτες του, τον κόσμο, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξή του.

«Μια ακόμα μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά, ωστόσο, τόνισε ότι οι πανηγυρισμοί θα διαρκέσουν μόνο μία νύχτα, καθώς από αύριο άπαντες θα επικεντρωθούν στον αγώνα με την Λάρισα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που έχει σημασία έχει ότι προκριθήκαμε. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ και τελικά τα καταφέραμε παρότι είχαμε απέναντί μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος είναι υποψήφιος πρωταθλητής Ρωσίας. Απόψε κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση με νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες του, τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας και τον πρόεδρο που το ήθελε πάρα πολύ».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε πέντε νίκες στα προκριματικά: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Στον δρόμο για τους ομίλους αντιμετωπίσαμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Η Βικτόρια Πλζεν ήταν πολύ καλή ομάδα, όπως επίσης οι Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Απόψε, κάναμε μια εμφάνιση σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όταν δεχθήκαμε το γκολ ήρθε πολύ γρήγορα η απάντησή μας και μπορέσαμε να επαναφέρουμε άμεσα την ισορροπία. Μια ακόμα μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό, για την οποία δουλέψαμε πάρα πολύ».

Για το ποιο πιστεύει ότι είναι το ευρωπαϊκό ταβάνι του Ολυμπιακού και αν θα ήθελε να αντιμετωπίσει ισπανικές ή πορτογαλικές ομάδες: «Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Το επίπεδο πλέον ανεβαίνει. Εμείς θα απολαύσουμε τη βραδιά και από αύριο θα επικεντρωθούμε στον αγώνα του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Όταν θα γίνει η κλήρωση θα δούμε τους αντιπάλους μας και θα τα αναλύσουμε όλα», κατέληξε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ