Μαρτίνς: «Εχουμε φιλοδοξίες και θα παλέψουμε»

Μαρτίνς: «Εχουμε φιλοδοξίες και θα παλέψουμε»

Ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Την Μπάγερν Μονάχου, την Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μονακό.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση των αντιπάλων του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι σχολίασε την κλήρωση και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουν σε κάθε παιχνίδι, καθώς έχουν υψηλές φιλοδοξίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Είμαστε σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Η Μπάγερν Μονάχου είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η Τότεναμ είναι η φιναλίστ. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Θα τα δώσουμε όλα. Φυσικά, έχουμε στόχο να περάσουμε.

Όμως, ξέρουμε ότι παίζουμε με μεγάλες ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ερυθρό Αστέρα. Προς το παρόν δεν ξέρουμε το πρόγραμμα ακόμα. Τα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Οι παίκτες μας έχουν μεγάλη θέληση.

Επίσης, είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίξει στο γήπεδό μας. Θα παλέψουμε απέναντι σε κάθε ομάδα. Έχουμε φιλοδοξίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ