Ο λόγος που ο Έλιοτ αρνήθηκε να γνωρίσει τον Ράμος (vid)

Ο λόγος που ο Έλιοτ αρνήθηκε να γνωρίσει τον Ράμος (vid)

Ο 17χρονος επιθετικός δεν συμπαθεί τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι δεν τον έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του!

Το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League του 2018 το θυμούνται οι περισσότεροι φίλαθλοι. Δεν το ξεχνά σίγουρα ο Χάρβι Έλιοτ, ο νεότερος παίκτης ο οποίος έπαιξε ποτέ στην Premier League με τη Φούλαμ και ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 τέθηκε υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αρνήθηκε να συναντήσει τον Σέρχιο Ράμος, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «The Athletic». Μερικούς μήνες μετά το περιστατικό, ενώ ακόμη άνηκε στη Φούλαμ, οι άνθρωποι της Ρεάλ προσκάλεσαν τον Έλιοτ στο προπονητικό κέντρο τους, για να τον πείσουν να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, τα στελέχη της «μερένχες» πρότειναν στον Έλιοτ να του συστήσουν τον Ράμος, σε μία προσπάθεια να τον εντυπωσιάσουν. Όμως, ο τότε 16χρονος τους άφησε έκπληκτους, αρνούμενος να γνωρίσει τον αρχηγό της Ρεάλ. «Όχι, ευχαριστώ, δεν χρειάζεται. Δεν τον συμπαθώ ύστερα από αυτό που έκανε στον Σαλάχ» απάντησε ο Έλιοτ.

Ο Έλιοτ δεν επέστρεψε ποτέ στο Μπερναμπέου, πήρε μεταγραφή στην αγαπημένη του Λίβερπουλ και παίζει δίπλα στο είδωλο του, τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό. Τώρα, τι θα συμβεί εάν κάποια στιγμή τεθεί αντιμέτωπος του Ράμος στο γήπεδο, αυτό είναι μία άλλη ιστορία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ