Η κατάθεση του Τζήλου: «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν»

Η κατάθεση του Τζήλου: «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν»

Συγκλονίζει η κατάθεση του Θεσσαλού ρέφερι στους αστυνομικούς για τον ξυλοδαρμό που υπέστη το πρωί της Τετάρτης από τρεις θηριώδεις άνδρες.

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Λάρισα ο Θανάσης Τζήλος, με τον διεθνή ρέφερι να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Θεσσαλού, Αλέξης Κούγιας, τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πόδι ο 34χρονος ρέφερι μπορούν να τον αφήσουν ακόμα και παράλυτο!

Ο Τζήλος στην κατάθεσή του στην αστυνομία ανέφερε ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν τρεις θηριώδεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας τον κράταγε και οι άλλοι δύο τον χτυπούσαν με μανία. «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά στους άνδρες της Αστυνομίας, περιγράφοντας τη σκηνή του ξυλοδαρμού του.

Η κατάθεση του διεθνούς διαιτητή σοκάρει, όπως επίσης και οι δηλώσεις που έκανε ο Κούγιας σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον ξυλοδαρμό του πελάτη του. «Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος. Ηταν μέσα στο αυτοκίνητο, με μία βαριοπούλα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ