Η επισημοποίηση του σκανδάλου Γραμμένου με Περέιρα

Συνεχίζονται τα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει και επίσημα την παραμονή του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ.


Η επισημοποίηση του σκανδάλου Γραμμένου με Περέιρα | to10.gr

Επισημοποιήθηκε και τυπικά το σκάνδαλο με την παραμονή του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ, με την ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, αλλά και με τον Χουάν Μαρτίν Φερνάντεζ.

To10.gr σας είχε αναφέρει με αναλυτικό ρεπορτάζ για το σκάνδαλο Γραμμένου, ο οποίος επιμένει στη διατήρηση του Περέιρα στο συγκεκριμένο πόστο, παρότι ο Πορτογάλος τα έχει κάνει μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., παρόντων των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κκ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Ιβάν Βέλα, Έντι Ντερβισάι και Μάριου Γεωργίου, καθώς και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε τα πεπραγμένα της Ε.Ε. της περιόδου 26.05.2018-31.05.2019, τον ενοποιημένο και αναθεωρημένο ισολογισμό, την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης και των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της περιόδου 01.01.2018-31.12.2018, τον προϋπολογισμό της περιόδου 01.01.2020-31.12.2020, καθώς και τις προτεινόμενες αλλαγές καταστατικού, οι οποίες αφορούν κυρίως σε αλλαγές που προκύπτουν μετά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και τη σχετική πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος γνωστοποίησε στο σώμα την υπογραφή της ανανέωσης της σύμβασης των Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και Χουάν Μαρτίν Φερνάντεζ με τους υφιστάμενους όρους και ημερομηνία λήξης την 31η Ιουλίου 2020, σε υλοποίηση της σχετικής απόφασης που περιλαμβάνεται στην επιστολή Σαμούρα της 21ης Μαΐου 2019, η οποία βάσει του καταστατικού των F.I.F.A./U.E.F.A., αλλά και του άρθρου 2 του καταστατικού της Ε.Π.Ο., είναι άμεσα εκτελεστή.

Η Ε.Ε. ενέκρινε επίσης την απόφαση- εισήγηση της SuperLeague για έναρξη του νέου πρωταθλήματος της SuperLeague 1 στις 24 Αυγούστου 2019».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο