Νέα παραίτηση Δικαστή από το Διαιτητικό της ΕΠΟ

Νέα παραίτηση Δικαστή από το Διαιτητικό της ΕΠΟ

Η μία παραίτηση διαδέχεται την άλλη στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, καθώς μετά τον Κουτρίκη που έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης, ακόμα ένα μέλος παραιτήθηκε...

Κατηφόρα δίχως τέλος για την ΕΠΟ, αφού μετά την παραίτηση του Αθανάσιου Κουτρίκη από το Διαιτητικό Δικαστήριο, ακόμη μια Δικαστής αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομοσπονδία. Ο λόγος για την αναπληρώτρια δικαστή, Αγγελική Σπετσεροπούλου, η οποία αποφάσισε να παραιτηθεί ακολουθώντας τον δρόμο του Κουτρίκη, ο οποίος είχε πέσει προσφάτως θύμα μαφιόζικης επίθεσης.

Πόσο πιο χαμηλά λοιπόν να πέσει η ΕΠΟ, όταν η μία παραίτηση διαδέχεται την άλλη στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ειδικά μετά την επίθεση στον Κουτρίκη. Μία επίθεση βέβαια, η οποία δεν έχει εξιχνιαστεί ακόμη και παρότι η ΕΠΟ έσπευσε κατηγορηματικά να υποστηρίξει ότι δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, λίγες μέρες μετά ο κ. Κουτρίκης παραιτήθηκε από το Διαιτητικό!

Κι αν κανείς νόμιζε ότι είχε τελειώσει η υπόθεση, ήρθε και η παραίτηση της Σπετσεροπούλου, να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα ερωτηματικά για το τι συμβαίνει στην ελληνική ομοσπονδία.

Ο ένας ανώτατος δικαστής μετά τον άλλον αποχωρεί από την ΕΠΟ, την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που η Σπετσεροπούλου παραιτήθηκε, μόλις λίγες μέρες μετά το απίθανο περιστατικό με την επίθεση στο αυτοκίνητο του ανώτατου δικαστή, Αθανάσιου Κουτρίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ