Περαμαϊκός: «Απειλείται το ποδόσφαιρο από τις πρακτικές Μπαλτάκου»

Περαμαϊκός: «Απειλείται το ποδόσφαιρο από τις πρακτικές Μπαλτάκου»

Σκληρή ανακοίνωση από τον Περαμαϊκό για τις πρακτικές του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει η ΕΠΟ, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία να απειλεί με διαγραφή την ΕΠΣ Πειραιά, μετά τις αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Στιβ Μπένετ και το «σύστημα» που προσπαθεί να επηρεάσει τον νέο αρχιδιαιτητή.

Ο Περαμαϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (1/9) τόνισε ότι με τις πρακτικές του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, απειλείται η ΕΠΣ Πειραιά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Μπιέλ: «Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά» (vid)

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πόσο μάλλον όταν πίσω από αυτές τις απειλές κρύβονται προσωπικά συμφέροντα. Εργαζόμαστε αφιλοκερδώς για το ποδόσφαιρο που εσείς απειλείτε να μην ξεκινήσει, επενδύουμε τα χρήματα μας σε αυτό», τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ κατά των πρακτικών της ΕΠΟ

Απο την διοίκηση του ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ υπογράφεται η ανακοίνωση:

Ως διοικούντες τον Περαμαϊκό, μιλάμε πάντα δημόσια και με το θάρρος της γνώμης μας. Αυτή τη στιγμή απειλείται η ΕΠΣ Πειραιά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τις πρακτικές του προέδρου της ΕΠΟ κο Μπαλτάκο. Εμείς, ως ΠΕΡΑΜΑΪΚΌΣ τασσόμαστε κατά των πρακτικών αυτών, έχοντας αποδείξει ότι έχουμε τη δύναμη να υποστηρίζουμε τα πιστεύω μας.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πόσο μάλλον όταν πίσω από αυτές τις απειλές κρύβονται προσωπικά συμφέροντα. Εργαζόμαστε αφιλοκερδώς για το ποδόσφαιρο που εσείς απειλείτε να μην ξεκινήσει, επενδύουμε τα χρήματα μας σε αυτό.

Κλείνοντας, να τονίσουμε οτι στεκόμαστε δίπλα στην Ένωση μας, στον Ολυμπιακό μας, στον Ιωνικό,  που μας εκπροσωπούν επάξια στη  Σούπερ Λιγκ αλλά και υπέρ του κάθε σωματείου του Πειραιά που μπορεί να απειληθεί από οτιδήποτε. Οι εχθροί τους, εχθροί μας.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ