Συνάντηση Γραμμένου – Ινφαντίνο για το Grexit

Συνάντηση Γραμμένου – Ινφαντίνο για το Grexit

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο προκειμένου να συζητήσουν για το σενάριο του Grexit.

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο με στόχο να αποφευχθεί το Grexit.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, στη FIFA υπάρχουν κάποιες σκέψεις τις οποίες αναμένεται να συζητήσουν οι δύο άνδρες. Η μία είναι να απομονωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο για ένα χρονικό διάστημα 3-4 μηνών, με σκοπό να αντιληφθούν οι παράγοντες των ΠΑΕ ότι δεν γίνεται να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες στη διοίκηση της ομοσπονδίας.

Από την άλλη η παγκόσμια ομοσπονδία κάνει λόγο για καραντίνα 2-3 εβδομάδων και την προοπτική να ανακληθεί η ποινή αν διαπιστωθεί ότι η ομοσπονδία έλαβε αποφάσεις που θα βοηθήσουν στο να βελτιωθεί η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας έχει δηλώσει ότι δεν θα σημειωθεί Grexit, πράγμα που φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή, ενώ έχει τονίσει ότι σε περίπτωση που συμβεί το Grexit, ο ίδιος θα υποβάλει την παραίτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ