Μπέος: «Αυτή είναι η συμφωνία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την ΕΠΟ»

Μπέος: «Αυτή είναι η συμφωνία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την ΕΠΟ»

Αποκαλύψεις από τον Αχιλλέα Μπέο...

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε συνέντευξη ρε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στην ΕΠΟ.

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της τοπικής ομάδας αποκάλυψε πως ο Μάκης Γκαγκάτσης «θα μπει στην θέση του προέδρου της ΕΠΟ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά από μία συμφωνία κυρίων ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη».

Διαβάστε επίσης: Ντεσάμπ: «Υπάρχει ποιότητα στην Ελλάδα, είναι σημαντικός αγώνας γι’ αυτούς»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Metropolis 95,5»:

Για το Survivor: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και ακούγονται κουφά πράγματα πως δήθεν θα πάω στο….survivor. Κάναμε λίγο χιούμορ τις προηγούμενες ημέρες. Πρέπει να ασχοληθείς λίγο με χιούμορ. Η παρουσία του Ατζούν στον Βόλο δημιούργησε ένα μύθο. Έλεγαν πως συνδέεται με την παρουσία μου στο survivor. Αυτά είναι αστεία ασφαλώς. Εγώ είμαι παλαιών αρχών. Δεν μπορώ να δω αυτό το θέαμα. Σηκώνομαι το πρωί στις 07:45 και φεύγω για την δουλειά. Από τις 9 το πρωί έχω ένα κεφάλι καζάνι. Είναι πολλά τα προβλήματα. Από τις εννέα το βράδυ πάντως είμαι στο σπίτι.

Για κάποιους είμαι πρότυπο, για κάποιους είμαι αντιπαθής. Για την πλειοψηφία στην πόλη μου, είμαι συμπαθής. Ακούστε λίγο. Εγώ κρίνομαι για το έργο μου. Και για την παρουσία μου στον Βόλο. Είμαι καψούρης με αυτή την πόλη, έχω διάθεση για να προσφέρω. Εάν κάποιος με κρίνει γιατί δεν γελάω, γιατί μιλάω όπως μιλάω, γιατί είπα αντί για γκέι κάπως αλλιώς μία άλλη λέξη, αυτό δεν με ενδιαφέρει. Στην Ελλάδα κούρασε η υποκρισία, το ψέμα, η ψευτιά».

Για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ: «Εγώ για τον Γκαγκάτση έχω πει ότι είναι ικανός, επειδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο, θέλω να πω ότι είναι ένα νέο παιδί στον χώρο του ποδοσφαίρου με πολλές προοπτικές. Και θα μπει στην θέση του προέδρου της ΕΠΟ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά από μία συμφωνία κυρίων ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη».

Για το τι θα έλεγε ο ίδιος στον Μάκη Γκαγκάτση: «Θα σας πω κάτι. Όταν βρέθηκα με τον Ζαγοράκη του είχα πει, ότι σε τέσσερις μήνες από τότε που ανέλαβε θα παραιτηθεί. Και παραιτήθηκε. Και πλέον ο πρόεδρος όταν έχει την καυτή πατάτα θα του πριονίσουν την καρέκλα. Ο Μάκης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ας ελπίσουμε να μην του πριονίσουν την θέση. Θα πάει εκεί. Γιατί ο μεγαλομέτοχος θα τον προτείνει. Αυτή είναι η συμφωνία του Σαββίδη με τον Μελισσανίδη. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Θα ήθελα ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε κάθε θητεία να επιλέγονταν από 500 ανθρώπους. Ακόμη και από 5.000 ανθρώπους, εάν είναι δυνατόν. Και να κρινόταν ο κάθε πρόεδρος της ΕΠΟ από την ικανότητά του. Εγώ πάντως θα του έλεγα να μην πάει καθόλου, εάν με ρωτούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ