Έρχεται στην Ελλάδα η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA

Έρχεται στην Ελλάδα η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA που ορίστηκε να «παρακολουθεί» τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, θα έρθει στην Ελλάδα για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ: Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, που ορίστηκε τον περασμένο Αύγουστο με συμβουλευτικό ρόλο προς τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ σε θέματα Αθλητικής/Εταιρικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών Διαδικασιών και […]

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA που ορίστηκε να «παρακολουθεί» τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, θα έρθει στην Ελλάδα για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, που ορίστηκε τον περασμένο Αύγουστο με συμβουλευτικό ρόλο προς τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ σε θέματα Αθλητικής/Εταιρικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών Διαδικασιών και Στρατηγικής και εφαρμογής του νέου καταστατικού, επισκέπτεται αύριο (Πέμπτη 19/10/2017) την Αθήνα, προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα θα έχει συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΠΟ, την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης, καθώς επίσης και με τον πρόεδρο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, σε θέματα της τρέχουσας αναδιάρθρωσης του διοικητικού μοντέλου της ΕΠΟ.

Της Επιτροπής προεδρεύει ο Αυστριακός κ. Χέρμπερτ Χούμπελ και την αποτελούν οι κκ. Εντουάρντο Ντερβισάι (Ισπανία), Ιβάν Βέλλα (Μάλτα) και Μάριος Γεωργίου (Κύπρος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ