Γραμμένος: «Η κοινή προσπάθεια θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Γραμμένος: «Η κοινή προσπάθεια θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Την αισιοδοξία του για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Βαγγέλης Γραμμένος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού, τη FIFA, την UEFA και τους προέδρους της Super League 1 και 2.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, αλλά και τους προέδρους της Super League 1 και 2.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα βήματα προς τα εμπρός στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς όπως είπε υπάρχει κοινός στόχος και κοινή προσπάθεια, αλλά και βούληση από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια συζήτηση που έγινε σε συνέχεια άλλων συζητήσεων. Έχουμε αρχίσει και μπαίνουμε σε ειδικότερα θέματα. Αυτό που μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα είναι ότι υπάρχει βούληση και από πλευράς των υπουργείων και από τις άλλες εμπλεκόμενες πλευρές και ότι ο κοινός στόχος και η κοινή προσπάθεια στο τέλος θα ευδοκιμήσει και θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κατά την άποψη μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ