Συνάντηση Γραμμένου – Τσέφεριν στην Νιόν

Συνάντηση Γραμμένου – Τσέφεριν στην Νιόν

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκε στην Νιόν της Ελβετίας με τον ισχυρό άνδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και συζήτησαν για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν συναντήθηκε την Πέμπτη στη Νιόν της Ελβετίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής ομοσπονδίας και ο αντίστοιχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, ο Τσέφεριν εξέφρασε την πρόθεσή του να επισκεφθεί σύντομα τη χώρα μας και τα γραφεία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Νιόν της Ελβετίας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.

Στη διάρκειά της συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος Τσέφεριν εξεδήλωσε την πρόθεσή του να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη χώρα μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον κ. Τσέφεριν ο κ. Γραμμένος, συνοδευόμενος από τον Ταμία της ΕΠΟ κ. Περικλή Λασκαράκη και το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση και συνεργασία επί πολλών θεμάτων με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA.

Επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση και πρόοδο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, μέσω της συνέχισης της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών βάσει των συμφωνηθέντων με την FIFA και την UEFA».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ