Κόψτε τα λεφτά από τα Golden Boys, όχι από τους υπαλλήλους

Κόψτε τα λεφτά από τα Golden Boys, όχι από τους υπαλλήλους

Ξεκάθαρη θέση ευθύνης του Ολυμπιακού στην ΕΕ της ΕΠΟ, να καταβληθούν οι μισθοί των χαμηλόμισθων υπαλλήλων και να κοπούν χρήματα από τα golden boys των 7.000, 10.000 και 20.000 €. Διαφώνησαν ΕΠΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Είναι γνωστό εδώ και ημέρες ότι η ΕΠΟ (τουλάχιστον) μέχρι και τις 11 Απριλίου θα λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας και πως οι υπόλοιποι υπάλληλοί έχουν μπει στον μηχανισμό στήριξης της κυβέρνησης, ώστε να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ. Αυτό που επίσης είναι γνωστό αφορά στην απροθυμία της διοίκησης της ΕΠΟ να προχωρήσει σε αναστολή συμβάσεων των golden boys της Ομοσπονδίας. Οι οποίοι συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά και χωρίς να χάνουν ευρών.

Την ώρα που όλος ο πλανήτης καταρρέει, την ώρα που κόσμος χάνει τη δουλειά του, την ώρα που υπάλληλοι των 800 και 1.000 ευρώ μένουν σπίτι τους και πρέπει να ζήσουν για σχεδόν δύο μήνες με 800 ευρώ, οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι της ΕΠΟ, παραμένουν ανέγγιχτοι. Μια άνευ προηγουμένου πρόκληση και προς τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας, αλλά και προς το ποδόσφαιρο και την κοινωνία, συνολικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει θέσει ξεκάθαρα θέμα διόρθωσης αυτής της απαράδεκτης κατάστασης. Η στάση ευθύνης των Πειραιωτών και η σαφής θέση τους είναι ότι πρέπει να καταβληθούν κανονικά οι μισθοί των υπαλλήλων, που με τον μισθό τους ζουν τις οικογένειες τους. Και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να κοπούν χρήματα από τα «χρυσά παιδιά» της ΕΠΟ, που βάζουν στην τσέπη 7.000, 10.000 και 20.000 ευρώ.

Αποτελεί όνειδος για την Ομοσπονδία και όσους πήραν αυτή την απαράδεκτη απόφαση. Αυτούς που επέλεξαν να μην σκεφτούν τους μεροκαματιάρηδες της ΕΠΟ, αλλά έβαλαν σε πρώτο πλάνο να μην χάσουν τους παχυλούς μισθούς τους. Γιατί άραγε; Τι σκοπό εξυπηρετεί αυτή η απαράδεκτη και ντροπιαστική απόφαση;

Πώς είναι δυνατόν να μην κόβονται χρήματα από στελέχη που αμείβονται με προκλητικά μεγάλα ποσά, την ώρα που (κακώς, κάκιστα) κόβονται χρήματα από όλους τους απλούς εργαζόμενους; Πώς είναι δυνατόν η ΕΠΟ να δίνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στο Golden Boys, την ώρα που ακόμη και οι βουλευτές προχωρούν στην καταβολή του μεγαλύτερου μέρους του μισθού τους;

Πώς επιλέγουν να προκαλέσουν ζήτημα επιβίωσης στους απλούς υπαλλήλους τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν το επόμενο διάστημα με ένα ποσό 800 ευρώ (533/μήνα);

Η θέση του Ολυμπιακού είναι απόλυτη και εκφράστηκε ήδη στα αρμόδια όργανα. Και θα γίνει ό,τι χρειαστεί, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη η αδικία κατά των υπαλλήλων. Την ώρα που τα «χιλιοτραγουδισμένα» στελέχη της ΕΠΟ συνεχίζουν να πλουτίζουν.

Οπως ήταν λογικό, το θέμα τέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης. Η πλευρά της ΕΠΟ, με τη σύμφωνη γνώμη και του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, υποστήριξαν ότι πρέπει να πληρωθούν όλοι κανονικά, και οι απλοί εργαζόμενοι και τα golden boys. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ζήτησε να πληρωθούν μόνο οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ