Αλμίρε Σίτι – Άγιαξ 2-2: Σοκ στις καθυστερήσεις για τον Αίαντα

Αλμίρε Σίτι – Άγιαξ 2-2: Σοκ στις καθυστερήσεις για τον Αίαντα

Παρότι γύρισε το ματς με την Αλμίρε Σίτι, ο Άγιαξ δέχθηκε την ισοφάριση (2-2) στις καθυστερήσεις και έχασε την ευκαιρία για τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά τις δύο σερί νίκες στο ξεκίνημα του Φαν Σιπ, ο Άγιαξ επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Αλμίρε Σίτι δεχόμενος την ισοφάριση στις καθυστερήσεις κι ενώ προηγουμένως είχε πάρει προβάδισμα με ανατροπή.

Μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 67ο λεπτό με γκολ του Φαν ντεν Καμπ, κατάφερε στη συνέχεια να πιέσει και να κάνει την ανατροπή με τα γκολ των Ακπομ (68′) και Ταχίροβιτς (82′), αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το πέναλτι του Ρομπινέ.

Διαβάστε επίσης: Σίνερ – Τσιτσιπάς 2-0: Ξεκίνημα με το… αριστερό για τον Στέφανο

Αλμίρε Σίτι: Μπάκερ, Γιάκομπς, Φαν Μπρουχεν (86’ Μαμέγκι), Εμπέ Σο, Ρομπινέτ, Χάνσεν (86’ Κιτάλα), Ρόγιο, Κοουπμάινερς, Φαν λα Πάρα (62’ Νταουβεστάιν), Ρέσινκ, Φαν ντε Καμπ (76’ Πένια)

Άγιαξ: Ραμάι, Σόσα (46’ Γκάει), Σούταλο, Χάτο, Ρενς, Τέιλορ, Χλίνσον (79’ Χοντς), Μπερχάους (46’ Ταχίροβιτς), Μπερχβάιν (67’ Άκπομ), Μικαουτάντζε (46’ Φορμπς), Μπρόμπεϊ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ