Τον… χαβά του ο Παυλίδης, σκόραρε κόντρα στον Μπάρκα στην ισοπαλία της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη (1-1, vid)

Τον… χαβά του ο Παυλίδης, σκόραρε κόντρα στον Μπάρκα στην ισοπαλία της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη (1-1, vid)

Η Άλκμααρ έμεινε ισόπαλη (1-1) κόντρα στην Ουτρέχτη, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σκοράρει απέναντι στον Βασίλη Μπάρκα. Νίκες για Άγιαξ και Αϊντχόφεν.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα, αλλά η Αλκμααρ δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα της Ουτρέχτης (1-1), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Ελληνας διεθνής φορ, ο οποίος παραμένει στην κορυφή των σκόρερ με 15 γκολ, ενώ «εκκρεμεί» το γκολ που σημείωσε στον διακοπέντα αγώνα με τη Ναϊμέγκεν, άνοιξε το σκορ στο 40′, αλλά οι γηπεδούχοι, που είχαν ξανά τον Βασίλη Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια τους, ισοφάρισαν με τον Γένσεν στο 49ο λεπτό.

Νωρίτερα, ο Αγιαξ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Ναϊμέγκεν και να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 2-1. Η τελευταία αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, στο ματς του Αμστερνταμ (14/12) θα κριθεί η συνέχιση μιας από τις δύο ομάδες στο Conference League, πήρε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Χλίνσον (57′) και Μπόρζες (88′), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 90ο λεπτό με τον Ταβσάν.

Η ομάδα του Τζον Φαντ’ Σχιπ αγωνίστηκε με τους: Ραμάι, Μάρτα, Χάτο, Ρεντς, Γκαεϊ (46′ Σούταλο), Τέιλορ, Ταχίροβιτς, Μπέργκβάιν (86′ Μπόρζες), Χλίνσον, Μπέργκουϊς, Μπρόμπεϊ (66′ Ακπομ). Στο μεταξύ η Τβέντε νίκησε στην έδρα των Γκόου Αχεντ Ιγκλς με 3-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Αϊντχόφεν νίκησε στο ντέρμπι κορυφής μέσα στην έδρα της Φέγενορντ, το «Ντε Κάιπ», με 2-1 κι έκανε άλμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς διεύρυνε τη διαφορά από την περυσινή πρωταθλήτρια στους 10 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς συγκινήσεις, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη κι έφτασαν στη νίκη τίτλου μέσα σ’ ένα τρίλεπτο με τα τα γκολ των Σαϊμπαρί (65΄) και Μποσκάλι (68΄).

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Χιμένες στο τελικό 2-1 στο 81ο λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ