«Τρελαίνει» κόσμο η Σααρμπρίκεν – Μετά την Μπάγερν πέταξε εκτός Κυπέλλου και την Άιντραχτ (2-0)

«Τρελαίνει» κόσμο η Σααρμπρίκεν – Μετά την Μπάγερν πέταξε εκτός Κυπέλλου και την Άιντραχτ (2-0)

Η Σααρμπρίκεν συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο DFB Pokal, καθώς μετά την Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0 για τη φάση των «16». Αγχώθηκε αλλά στο τέλος επικράτησε η Λεβερκούζεν με 3-2 της Πάντερμπορν.

Η Σααρμπρίκεν δεν δείχνει να σταματάει με την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας να βάζει τέλος στην πορεία του DFB Pokal σε ακόμη ένα σύλλογο της Bundesliga.

Συγκεκριμένα, μετά την Μπάγερν Μονάχου,η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν το επόμενο «θύμα» της με τους «αετούς» να πέφτουν στην παγίδα και να αποκλείονται με 2-0 από τη διοργάνωση. Στο 20′ ο Μπρούνεκ άνοιξε το σκορ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ κατά τη διάρκεια της φάσης.

Διαβάστε επίσης: ΟΦΗ – Κηφισιά 3-1: Ο Μπάουμαν έστειλε τους Κρητικούς με το… 1,5 πόδι στους «8»

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα στο 64′ ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω και έκανε το 1-0. Ο Κέρμπερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 79′ με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο τέσσερα λεπτά αργότερα λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας του Φουτκέου.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Λεβερκούζεν αγχώθηκε αλλά στο τέλος κατάφερε να κερδίσει την κατώτερη Πάντερμπορν με 3-1 και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Ο Μπονιφάσε στο 12′ με μικρή δόση τύχης έγραψε το 1-0, ενώ στο 28′ ο Παλάσιος διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Αλόνσο έκανε το 3-0 στο 54′ με τον Χόφμαν αλλά το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Η Πάντερμπορν μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Κλαας στο 83′ να μειώνει σε 2-1, αλλά δέχθηκε πάλι γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Σικ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκριμάλντι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Μέχρι στιγμής στα προημιτελικά έχουν προκριθεί οι Γκλάντμπαχ, Σαν Πάουλι, Καϊζερσλάουτερν, Φορτούνα Ντίσελντορφ και πλέον οι Σάαρμπρικεν και Λεβεκούζεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ