Ο Γουίλιαν παραβίασε τα υγιεινομικά πρωτόκολλα της Βραζιλίας, χωρίς να τιμωρηθεί

Ο Γουίλιαν παραβίασε τα υγιεινομικά πρωτόκολλα της Βραζιλίας, χωρίς να τιμωρηθεί

Ο Γουίλιαν δεν παρέμεινε ποτέ σε καραντίνα μετά την επιστροφή στην Βραζιλία και ξεκίνησε άμεσα προπονήσεις με την Κορίνθιανς.

Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στη μέση ενός πολέμου που έχει ξεσπάσει από εχθές (5/9), μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Το παιχνίδι δεν διεξήχθη ποτέ, καθώς άνθρωποι της Αnvisa εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο για να απομακρύνουν τους ποδοσφαιριστές της Αλμπισελέστε που αγωνίζονται στην Premier League γιατί τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην «χώρα του καφέ» υποχρεώνουν όσους πολίτες ταξιδεύουν από την Γηραιά Αλβιώνα να παραμένουν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Γουίλιαν, ο οποίος επέστρεψε στην Βραζιλία για να φορέσει την φανέλα της Κορίνθιανς.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έκανε το ταξίδι από την Αγγλία και προσγειώθηκε στην χώρα την 1η Σεπτεμβρίου. Ενώ σύμφωνα με τα όσα ισχύουν, έπρεπε να μπει σε καραντίνα, ο Γουίλιαν έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Ο διευθυντής της Anvisa ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός από το ESPN και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει τιμωρία και για τον Γουίλιαν. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι εθνικός νόμος και όλοι όσοι τον παραβιάζουν θα υπόκεινται σε κυρώσεις. Εάν ο Γουίλιαν δεν συμμορφώθηκε, πρόκειται για υγειονομική παράβαση και θα πρέπει να του επιβληθούν κυρώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ