Εθνική – Πογέτ: Οι λόγοι που οδήγησαν στο deal

Εθνική – Πογέτ: Οι λόγοι που οδήγησαν στο deal

Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στη συμφωνία ανάμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον Γκουστάβο Πογέτ ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής.

Νέος προπονητής της εθνικής Ελλάδας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Γκουστάβο Πογέτ, καθώς η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατέληξε στον Ουρουγουανό τεχνικό, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή» με τον 54χρονο, ο οποίος φέρεται να εντυπωσίασε αρκετά. Όχι μόνο λόγω της εμπειρίας του, αλλά γενικότερα ο Ουρουγουανός είχε όλο το «πακέτο» για να αναλάβει το δύσκολο έργο της εθνικής.

Ο Πογέτ έδειξε από την αρχή την πρόθεση, αλλά και τη μεγάλη διάθεση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης», κάτι που του έδωσε αυτομάτως έξτρα πόντους, εναντίον των «αντιπάλων» του για τη θέση.

Μάλιστα, ούτε οι οικονομικές απαιτήσεις του δεν κρίθηκαν υψηλές, καθώς ο Ουρουγουανός θα λαμβάνει περίπου τα ίδια με τον Τζον Φαν Σιπ, δηλαδή κοντά στις 600.000 ευρώ. Ένα από τα «δυνατά» του σημεία στις διαπραγματεύσεις, ήταν το… ελληνικό παρελθόν του 54χρονου, ο πέρασε σχεδόν έξι μήνες στον πάγκο της ΑΕΚ τη σεζόν 2015/16.

Ο Ουρουγουανός αναμένεται να υπογράψει την ερχόμενη Δευτέρα το συμβόλαιο του (1+1), το οποίο θα έχει και κάποια μπόνους σε περίπτωση που επιτευχθούν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ