Διαψεύδει ο προπονητής της Μάλτας τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε παίκτη!

Διαψεύδει ο προπονητής της Μάλτας τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε παίκτη!

Ο προπονητής της εθνικής Μάλτας, Ντέβις Μάντζια, διαψεύδει τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε πάικτη και τονίζει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο Ιταλός προπονητής, Ντέβις Μάντζια, ο οποίος απολύθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας από τη θέση του στον πάγκο της εθνικής ομάδας, μετά από αναφορά για «υποτιθέμενη παραβίαση των ομοσπονδιακών πολιτικών της», αντέδρασε και έκανε λόγο, με σημερινή του δήλωση για ψέματα.

Ο 48χρονος τεχνικός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από έναν παίκτη του, αλλά ο ίδιος διαψεύδει τις κατηγορίες και δηλώνει έτοιμος να προσφύγει στη δικαιοσύνη:

Διαβάστε επίσης: Αντίστροφη μέτρηση για Πασχαλάκη: Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό

«Σε σχέση με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ είναι χρέος μου να διεκρινίσω πως ποτέ, τώρα ή στο παρελθόν, δεν επέδειξα ανάρμοστη συμπεριφορά ή έθιξα τη σεξουαλική αξιοπρέπεια κανενός, πόσο μάλλον ενός ποδοσφαιριστή ή οποιοδήποτε άλλου στην ομάδα ή στην ομοσπονδία.

Ολα αυτά είναι ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες θίγουν την υπόληψη μου και την αξιοπρέπεια μου, και δεν αποκλείεται να προσφύγω στη δικαιοσύνη αν συνεχιστούν», τόνισε σχετικά στην ανακοίνωση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ