Ελλάδα – Κροατία: «Βρώμικοι και προκλητικοί οι Έλληνες» δήλωσε ο Ρέμπιτς

Ελλάδα – Κροατία: «Βρώμικοι και προκλητικοί οι Έλληνες» δήλωσε ο Ρέμπιτς

Ο Κροάτης επιθετικός Άντε Ρέμπιτς δυναμιτίζει επικίνδυνα το κλίμα πριν το Κροατία - Ελλάδα, με απαράδεκτη «επίθεσή» προς τους Ελληνες διεθνείς.

Ο Άντε Ρέμπτις προκαλεί έντονα με τις δηλώσεις του και δυναμιτίζει το κλίμα, μιλώντας με πολύ άσχημα λόγια για τους Έλληνες διεθνείς ενόψει του αγώνα της Εθνικής με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ (9/11 21:45). Μάλιστα τους «επιτέθηκε», χαρακτηρίζοντάς τους «βρώμικους» και προκλητικούς όταν φοράνε το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα έκανε αναφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο καθώς, όπως δήλωσε, έχουν άλλη συμπεριφορά όταν παίζουν για την Εθνική Ελλάδας και προκαλούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία κλήση μου, δυόμιση χρόνια. Φοράω ξανά την αγαπημένη μου φανέλα. Οι Έλληνες μένουν όλοι πίσω, όλοι αμύνονται. Παλεύουν, θα έλεγα είναι «βρώμικοι». Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις προκλήσεις.

Τόσο ο Παπασταθόπουλος, όσο και ο Παπαδόπουλος είναι διαφορετικοί παίκτες σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο. Στην εθνική ομάδα τους αρέσει να προκαλούν. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι από τους σκληρούς αμυντικούς, με τους οποίους έχω αναμετρηθεί. Είναι δυνατός, έχει καλή τεχνική. Δεν θα είναι εύκολο, απέναντι στην άμυνά τους. Αλλά η Κροατία είναι καλύτερη. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ