Ο Πογιέτ έδειξε το «Respect» στο σήμα της UEFA για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της ομάδας του (vid)

Ο Πογιέτ έδειξε το «Respect» στο σήμα της UEFA για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της ομάδας του (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με το γεγονός πως δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Τεούμα.

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε απέναντι στην Μάλτα σε φιλική αναμέτρηση, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αναδεικνύεται ισόπαλο με 2-2, χάρη στο γκολ του Ταξιάρχη Φούντα στο 86′.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός προπονητής εξέφρασε τα παράπονα του για την φάση του 77′. Οι παίκτες της Εθνικής μας ζήτησαν πέναλτι, ο ρέφερι δεν υπέδειξε κάποια παράβαση και εν συνεχεία, μοίρασε κόκκινες και κίτρινες στον πάγκο για τις έντονες διαμαρτυρίες.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάμες, ο Χάαλαντ και ο Σαλάχ: Η καλύτερη 11αδα που θα απουσιάσει από το Μουντιάλ σύμφωνα με την Marca (pic)

«Μπορούμε να φτιάξουμε ταινία με το πώς εξελίχθηκε το δεύτερο μέρος. Πολλά δεν ήταν υπέρ μας. Το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας ήταν 50-50, ενώ το πέναλτι που δεν μας δόθηκε ήταν 100% πέναλτι. Παρόλα αυτά παραμένω θετικός. Πρώτη φορά με μένα γυρίσαμε το παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=ZkKEw_eWER0

Από τη γωνία που το είδαμε εμείς ήταν ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Η UEFA έχει τη λέξη respect, δηλαδή σεβασμός. Αυτός πρέπει να υπάρχει και στις δύο πλευρές. Δεν αντιδράς μόνο στην περίπτωση που δεν σε νοιάζει… Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια, την αντίδραση και την απόδοση των παιδιών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουστάβο Πογιέτ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ