Αγγλία – Βραζιλία  1-1 κ.δ, 4-2 πεν.: Στην Αγγλία το πρώτα Finalissima γυναικών

Αγγλία – Βραζιλία 1-1 κ.δ, 4-2 πεν.: Στην Αγγλία το πρώτα Finalissima γυναικών

Η Αγγλία επικράτησε της Βραζιλίας στα πέναλτι με 4-2 και κατέκτησε το ιστορικό πρώτο Finalissima γυναικών.

Η Εθνική ομάδα γυναικών της Αγγλίας κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου Finalissima στην ιστορία, επικρατώντας της αντίστοιχης της Βραζιλίας στα πέναλτι με 4-2, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Οι Αγγλίδες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 22ο λεπτό, με την Έλα Τουν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκοράρει και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της, με το οποίο και πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Και τώρα… σφάζονται μεταξύ τους: Ο Μπαλτάκος δίνει τον… Μπένετ για το μπάχαλο- Εξευτελισμός για το «δίδυμο κωμωδία»

Η Βραζιλία έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, με την Αντρέσσα Άλβες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 90+2′, παγώνοντας το Wenbley και τους 83.000 θεατές στις εξέδρες.

Ο τελικός οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου και οι δύο ομάδες σκόραραν την πρώτη τους εκτέλεση, η Τουν αστόχησε στο δεύτερο πέναλτι για τις Αγγλίδες, αλλά η Ιρπς απέκρουσε τα πέναλτι των Ταμίρες και Ραφαέλε για να έρθει η Κλόε Κέλι και να σκοράρει το νικητήριο πέναλτι για το 4-2 και να χαρίσει το τρόπαιο στις lionesses.

Η απονομή στις νικήτριες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ