Ελλάδα: Αποθεραπεία για τέσσερις ενόψει Γαλλίας

Ελλάδα: Αποθεραπεία για τέσσερις ενόψει Γαλλίας

Η Ελλάδα προετοιμάζεται για το μεγάλο αυριανό (19/6) παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία με τον Γκουστάβο Πογέτ να βλέπει τέσσερις από τους παίκτες του να κάνουν αποθεραπεία.

Η Ελλάδα δοκιμάζεται αύριο (19/6 και ώρα 21:45) στο Stade de France του Παρισιού κόντρα στη Γαλλία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Η ελληνική ομάδα πηγαίνει με καλή ψυχολογία για ένα από τα πιο δύσκολα ματς των τελευταίων ετών, έχοντας 2/2 νίκες στο ξεκίνημα της διαδικασίας με Γιβραλτάρ και Ιρλανδία. Κόντρα στους Γάλλους θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα σε μια από τις καλύτερες εθνικές στον πλανήτη, με τον Πογέτ να δίνει τον τόνο.

Διαβάστε επίσης: Το ΣΕΦ «κοκκινίζει» και εκσυγχρονίζεται: Το μεγαλόπνοο πλάνο, οι άμεσες αλλαγές και το Final Four του 2025

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είδε στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Πρόκειται για τους βασικούς κόντρα στην Ιρλανδία Τζορτζ Μπάλντοκ, Δημήτρη Πέλκα, Πέτρο Μάνταλο και Δημήτρη Κουρμπέλη.

Προς το παρόν λόγος ανησυχίας υπάρχει μόνο για τον Μπάλντοκ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που αποκόμισε στον αστράγαλο από το ματς κόντρα στους Ιρλανδούς, με τον Πογέτ να περιμένει μέχρι και αύριο πριν το ματς για να δει αν θα αναπροσαρμόσει τα πλάνα του με την πιθανή τοποθέτηση του Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ