Τον Μαλντίνι προσέγγισε η Ιταλία – Από κοντά και η Παρί

Τον Μαλντίνι προσέγγισε η Ιταλία – Από κοντά και η Παρί

Ο Πάολο Μαλντίνι σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας τόσο από την Εθνική Ιταλίας όσο και από την Πρί σεν Ζερμέν.

Ο Πάολο Μαλντίνι υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της σύγχρονης Ιστορίας του ποδοσφαίρου, κατακτώντας 23 τίτλους με τη Μίλαν, μεταξύ των οποίων και 5 Champions League, ενώ είχε εντυπωσιακή συνεισφορά και στην Εθνική Ιταλίας με 126 συμμετοχές και 7 γκολ.

Ο Μαλντίνι εξαργύρωσε την ποδοσφαιρική του πορεία όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, εντασσόμενος στους ροσονέρι αρχικά από το πόστο του υπεύθυνου στρατηγικής ανάπτυξης και εν συνεχεία από αυτό του τεχνικού διευθυντή της Μίλαν.

Διαβάστε επίσης: «Πονοκεφαλιάζουν» τους αρμόδιους οι αδελφικές σχέσεις των οπαδών ΑΕΚ-Μαρσέιγ και Παναθηναϊκού-Ντιναμό

Οι έντονες διαφορές του στη φιλοσοφία με τους ιδιοκτήτες των Μιλανέζων όμως μετά από μια πενταετία τον οδήγησαν φέτος στην πόρτα της εξόδου. Φαίνεται όμως πως δεν θα παραμείνει για πολύ στο… ταμείο ανεργίας.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Μαλντίνι έχει δεχτεί πρόταση τόσο από την Εθνική Ιταλίας όσο και από την Παρί σεν Ζερμέν που εσχάτως δείχνει διάθεση να «δοκιμάσει» μια πιο ορθή ποδοσφαιρική προσέγγιση στη σεζόν, χωρίς ως τόσο να έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά αλλά και το πόστο που αφορούν οι εν λόγω προτάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ