Εκτός 23αδας της Ιταλίας ο Μπαλοτέλι

Εκτός 23αδας της Ιταλίας ο Μπαλοτέλι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έκρινε ανεπαρκή την φυσική κατάσταση του Μάριο Μπαλοτέλι και τον απέκλεισε από την αποστολή της Ιταλίας για τον αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απέκλεισε τον Μάριο Μπαλοτέλι από την αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Πορτογαλία για το Nations League, λόγω της κακής φυσικής κατάστασης του επιθετικού της Νις.

Ο Μπαλοτέλι είχε ξεκινήσει ως βασικός στην ισοπαλία της Ιταλίας απέναντι στην Πολωνία με 1-1 την Παρασκευή 7/9, αλλά ήταν φανερά πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ο Ιταλός στράικερ άλλωστε  δεν έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του, με το θέμα της μεταγραφής του στη Μαρσέιγ να κρατάει αρκετές εβδομάδες. Το περίεργο βέβαια είναι ότι ο εκλέκτορας της «σκουάντρα ατζούρα» είχε την ευκαιρία να τον δει στις προπονήσεις και μάλιστα τον επέλεξε να αγωνιστεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι σχέσεις Μαντσίνι και Μπαλοτέλι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, με τον Ιταλό προπονητή να έρχεται σε κόντρα αρκετές φορές στο κοινό διάστημα τους στην Μάντσεστερ Σίτι. Είναι όμως και ο προπονητής που τον επανέφερε στην ομάδα μετά το 2014.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ