Κουρμπέλης: «Κομβικό το ματς με την Ουγγαρία»

Κουρμπέλης: «Κομβικό το ματς με την Ουγγαρία»

Ο διεθνής άσος μίλησε για τη σημασία του παιχνιδιού με την Ουγγαρία και τόνισε ότι ενδεχομένη νίκη θα αυξήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο του Nations League.

Η Εθνική ομάδα το βράδυ της Παρασκευής (12/10, 21:45) θα υποδεχθεί την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης, άπαντες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να οδηγήσουν τη γαλανόλευκη στη νίκη.

Ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι το παιχνίδι με τους Ούγγρους είναι κομβικό για την πορεία της Εθνικής και ενδεχομένη νίκη θα αυξήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Παράλληλα, ο μέσος του Τριφυλλιού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα, είτε μέσω του Nations League είτε μέσω των προκριματικών, θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουρμπέλη σε εκδήλωση χορηγού της Εθνικής:

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ουγγαρία (12/10, 21:45): «Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια στον όμιλο. Σίγουρα είναι ένα κομβικό παιχνίδι, το οποίο θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς γιατί χάσαμε λίγο έδαφος με την ήττα μας στην Ουγγαρία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να νικήσουμε και να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρώτη θέση».

Για το Nations League: «Είναι μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Είναι στην αρχή της γι΄ αυτό δεν μπορούμε ακόμη να κρίνουμε τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά από τη στιγμή που αντικαθιστά φιλικά παιχνίδια τα επίσημα βοηθούν περισσότερο τις ομάδες και τους παίκτες για να κρατηθούν σε υψηλό επίπεδο. Ναι, μέχρι στιγμής είναι μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση και τη βλέπουμε θετικά».

Για το στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Euro: «Πιστεύω ότι είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα καταφέρουμε να βρεθούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε και να προχωρήσουμε πιο μπροστά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ