Κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας ο Σα

Κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας ο Σα

Μεγάλη διάκριση για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, καθώς είναι στην προεπιλογή των πρωταθλητών Ευρώπης για τα παιχνίδια με Ουκρανία και Σερβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα καθώς ο Πορτογάλος γκολκίπερ των ερυθρόλευκων κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του από τον Φερνάντο Σάντος. Ο Σα είναι στην προεπιλογή των πρωταθλητών Ευρώπης για τα παιχνίδια με Ουκρανία και Σερβία, με τον Φερνάντο Σάντος να δείχνει ότι υπολογίζει στα πλάνα του τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, θ’ ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα τις τελικές του επιλογές ωστόσο είναι πολύ σημαντικό για τον Σα ότι βρίσκεται στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά τα δύο τελευταία χρόνια και ο Σα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος με την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Οι εμφανίσεις του Πορτογάλου πορτιέρε με τον Ολυμπιακό δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Σάντος και ο Σα επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ