Euro: Τα «φώτα» στη Σεβίλλη

Euro: Τα «φώτα» στη Σεβίλλη

Τέταρτη ημέρα Euro σήμερα, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ισπανία και τη Σουηδία να ξεχωρίζει από το... μενού.

Euro day, ημέρα τέσσερα. Μετά τη χθεσινή ματσάρα στο Άμστερνταμ ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ουκρανία, η όρεξη… άνοιξε απότομα και περιμένουμε να δοθεί μία συνέχεια από τα σημερινά παιχνίδια.

Πρώτο παιχνίδι της ημέρας στη Γλασκώβη. Η Σκωτία θα… φιλοξενήσει την Τσεχία (16:00) για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου. Οι Σκωτσέζοι επιστρέφουν σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 23 χρόνια καθώς τελευταία τους παρουσία ήταν στο Μουντιάλ του 1998, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκαν σε Euro ήταν το 1996!

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ έχει ένα αρκετά δυνατό ρόστερ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί, ώστε να αυξηθούν οι ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ. Από την άλλη η… μόνιμη Τσεχία που δηλώνει «παρούσα» σε όλα τα Euro από την ημέρα που διασπάστηκε η πρώην Τσεχοσλοβακία.

Η ομάδα του Γιάροσλαβ Σίλχαβι έχει ποιότητα στο ρόστερ, όπου βρίσκεται επίσης και ο Μίχαελ Κρμέντσικ που αγωίστηκε φέτος ως δανεικός από την Μπριζ στον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (19:00), Πολωνία και Σλοβακία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Αγία Πετρούπολη για την πρεμιέρα του πέμπτου ομίλου. Πρόσωπο της αναμέτρησης είναι φυσικά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τον οποίο οι Πολωνοί περιμένουν πολλά, ενώ στην ομάδα βρίσκεται και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Το ματς της ημέρας ωστόσο θα γίνει σε ισπανικό έδαφος, έκει όπου η Ισπανία θα… φιλοξενήσει τη Σουηδία (22:00). Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θέλει μονάχα τη νίκη για να… δείξει πως μπορεί να φτάσει μακριά.

Απών θα είναι ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν από σχεδόν μία εβδομάδα. Από την άλλη, οι Σουηδοί που δεν έχουν τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο ρόστερ τους, θέλουν να κάνουν μία καλή πορεία και να ξεκινήσουν το τουρνουά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ