Αλντερβάιρελντ: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με την Πορτογαλία»

Αλντερβάιρελντ: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με την Πορτογαλία»

Το σύνθημα για την πρόκριση απέναντι στην Πορτογαλία έδωσε ο κεντρικός αμυντικός του Βελγίου, Τόμπι Αλντερβάιρελντ.

Με ηρεμία υποδέχθηκαν στο Βέλγιο τη διασταύρωση στη φάση των «16» που έφερε ως αντίπαλό τους τη νικήτρια του προηγούμενου Euro, Πορτογαλία. «Δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος για τον αντίπαλό σου» τόνισε ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (24/06), υποστηρίζοντας πως ένας «ευκολότερος» αντίπαλος, μπορεί να «κοίμιζε» την ομάδα του.

«Ας υποθέσουμε ότι παίζαμε εντέλει με την Ουγγαρία. Τότε θα έλεγαν όλοι «εντάξει, αυτό θα είναι εύκολο». Αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ δύσκολο να μετατραπεί στην επιθετικότητα που χρειάζεται για τέτοιου είδους παιχνίδια. Τώρα πρόκειται να συναντήσουμε μία κορυφαία ομάδα και αυτό μας αναγκάζει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» πρόσθεσε ο πολύπειρος αμυντικός των Βέλγων και πρόσθεσε:

«Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα που μπορεί να νικήσει, έχει πολλή ποιότητα, είναι πολύ συμπαγής και ξέρει πώς να παίζει στα μεγάλα παιχνίδια και στα μεγάλα τουρνουά. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση για να τους νικήσουμε.

Ο καθένας μιλάει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, αλλά έχει και πολλή ποιότητα γύρω του και παίκτες που δημιουργούν ευκαιρίες για αυτόν». Το Βέλγιο πάντως έχει πολύ υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση κι όπως υπογράμμισε ο Αντερβάιρελντ «…έχουμε αρκετή εμπειρία μαζί κι όλοι γνωρίζουν ακριβώς τι να κάνουν. Οι παίκτες που θα παίξουν θα είναι έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ