Τζάκα: «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία»

Τζάκα: «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία»

Για τη μεγάλη ευκαιρία που έχει η Ελβετία απέναντι στη Γαλλία μίλησε ο Γκρανίτ Τζάκα.

αρχηγός της Ελβετίας, Γκρανίτ Τζάκα, δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει την έκπληξη απέναντι στη Γαλλία (28/6), αποκλείοντας τους «τρικολόρ» στη φάση των «16» του Euro 2020.

«Δεν αρχίσαμε πολύ καλά σε αυτό το τουρνουά (1-1 με την Ουαλία, 0-3 με την Ιταλία), αλλά προκριθήκαμε… Αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το Euro, θα πρέπει να νικήσουμε τη Γαλλία», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάκα, παραμονή του αγώνα στο Βουκουρέστι, και συνέχισε: «Τα συναισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει. Είπα πριν από την έναρξη του Euro ότι αυτή η Ελβετία είναι έτοιμη να γράψει ιστορία. Δεν πρέπει να κρύψουμε. Αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το Euro, πρέπει να νικήσουμε τη Γαλλία».

Ο μέσος της Άρσεναλ έχει το δικό του… σχέδιο για να πάρει την πολύτιμη πρόκριση: «Αναλύσαμε το παιχνίδι της Γαλλίας. Θα είναι απαραίτητο να «χτυπήσουμε» στα αδύναμα σημεία της. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης που διαθέτουν και να μην βγαίνουμε στην επίθεση χωρίς λόγο. Να αγωνιστούμε με μυαλό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα από τα «κλειδιά» του αυριανού αγώνα θα είναι… «Θα είναι πολύ σημαντικό να μπεις σε αυτόν τον αγώνα συγκεντρωμένος στο ένας εναντίον ενός και να κερδίσεις τις μονομαχίες. Για αυτό, δεν πρέπει να φοβόμαστε, αλλά να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα είναι ένας υπέροχος αγώνας για όλη την Ελβετία, γιατί επαναλαμβάνω, μπορούμε να γράψουμε Ιστορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ