Λιθουανία-Βουλγαρία 1-1: «Χ»αμένοι κι οι δυο…

Λιθουανία-Βουλγαρία 1-1: «Χ»αμένοι κι οι δυο…

Λιθουανία και Βουλγαρία έμειναν στο 1-1 στο Κάουνας, με τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλεύονται το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Η εθνική ομάδα της Βουλγαρίας συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Η ομάδα της γειτονικής χώρας δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε στη Λιθουανία (1-1), για την 3η ημέρα στον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2004, μολονότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 17ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λασίτκας. Η Λιθουανία προηγήθηκε με τον Γκιρβάϊντις (15′), για να ισοφαρίσουν οι Βούλγαροι με τον Πετκόφ στο 27ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Έντσο Μαρέσκα: Το ερυθρόλευκο παιδί του Γκουαρντιόλα μπροστά στην πρώτη του μεγάλη προπονητική πρόκληση

Λιθουανία: Γκερτμόνας, Λασίτσκας, Λεκιάτας, Γκιρντβάινις, Μπενέτα (78’ Σιργκέντας), Βορομπιόβας, Βερμπίτσκας (46’ Ούπστας), Γκινέιτις, Σεσπλάουκις (21’ Σίρβις), Γιανκάουσκας (78’ Τουτισκίνας), Τσέρνιχ (37’ Παουλάουσκας)

Βουλγαρία: Ντιουλγκέροφ, Γκρούεφ, Α.Πέτκοφ, Αντόφ, Γκάλτσεφ (81’ Στογιάνοφ), Σόποφ (46’ Γιορντάνοφ), Μίντσεφ (63’ Στεφάνοφ), Τσότσεφ, Μ.Πέτκοφ, Ντέλεφ (46’ Ίλιεφ), Ντεσπότοφ (74’ Ρούσεφ)

Στο μεταξύ το Λουξεμβούργο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη με το 2-0 κόντρα στο Λιχτενσταϊν. Τα γκολ πέτυχαν οι Σινάνι και Ροντρίγκες στο δεύτερο ημίχρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ