Τα υπογκρούπ με τους υποψήφιους αντιπάλους των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη

Τα υπογκρούπ με τους υποψήφιους αντιπάλους των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη

Δείτε τα τρία νέα υπογκρούπ της UEFA για τις κληρώσεις των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στις 15:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου στο Europa Conference League και η UEFA γνωστοποίησε το πρωί τα τρία υπογκρούπ για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ ο οποίος συμμετέχει απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο και είναι στους ισχυρούς, οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι οι εξής: Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) ή κάποιος από τους νικητές των ζευγαριών Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Μποχέμιανς (Ιρλανδία), Αμπερντίν (Σκωτία)-Χέκεν (Σουηδία) και Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Νιου Σέιντς (Ουαλία).

Για την ΑΕΚ που εφόσον προκριθεί επί της Βελέζ θα είναι και αυτή στους ισχυρούς, οι αντίπαλοι θα είναι οι εξής: Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία) ή κάποιος από τους νικητές των ζευγαριών Έλφσμποργκ (Σουηδία)-Μιλσάμι (Μολδαβία), Ουίπεστ (Ουγγαρία)-Βαντούζ (Λιχτενστάιν) και Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Μπιρκίρκαρα (Μάλτα).

Τέλος, ο Άρης, εφόσον αποκλείσει την Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει έναν από τους νικητές των ζευγαριών Σότσι (Ρωσία)-Κέσλα (Αζερμπαϊτζάν), Κουόπιο (Φινλανδία)-Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), Πετροκούμπ Χιντσέστι (Μολδαβία)-Σίβασπορ (Τουρκία) και Αραράτ Γερεβάν (Αρμενία)-Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία).

Αν οι τρεις ελληνικές ομάδες φτάσουν στα playoffs του Europa Conference League, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα είναι και πάλι στους ισχυρούς ενώ ο Άρης στους ανίσχυρους.

Τα πρώτα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένα στις 5 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 12 Αυγούστου. Η κλήρωση για τα πλέι οφ της νεοσύστατης διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη στις 2 Αυγούστου, ενώ τα ματς θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 26 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ