
Τον Πολωνό διαιτητή από την κατηγορία Elite, Σίμον Μαρτσίνιακ, όρισε η UEFA για τον πρώτο προημιτελικό του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία.
Η UEFA επέλεξε διαιτητή από την κατηγορία Elite και μάλιστα γνώριμο για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία (7/4, 22:00), για τα προημιτελικά του Conference League.
Ο λόγος για τον Σίμον Μαρτσίνιακ, ο οποίος πέρυσι είχε σφυρίξει το ισόπαλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη (2-2), ενώ τη φετινή σεζόν έχει διευθύνει μόνο αναμετρήσεις Champions League. Τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς το Γιουβέντους-Βιγιαρεάλ 0-3, ενώ είχε σφυρίξει και τα ματς Ίντερ-Λίβερπουλ 0-2 και Σέριφ-Ρεάλ 0-3.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δύο χρόνια είχε σφυρίξει το Γουλβς-Ολυμπιακός 1-0 και προηγουμένως τα παιχνίδια ΑΕΚ-Βίντι 1-1 και Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 3-0.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι, Τόμας Λιστκίεβιτς και 4ος ο Πάβελ Ρατσκόφσκι.
Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 



















