Πασχαλάκης: «Άλλο ματς με τον κόσμο στην Τούμπα» (vid)

Πασχαλάκης: «Άλλο ματς με τον κόσμο στην Τούμπα» (vid)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την εμφάνισή του κόντρα στη Μαρσέιγ και για την πρόκριση που είναι ακόμα ανοιχτή

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε χθες με 2-1 από τη Μαρσέιγ, αλλά η πρόκριση είναι ανοιχτή και θα κριθεί στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα, όπως ανέφερε άλλωστε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε επίσης για τις καίριες επεμβάσεις του, ενώ τόνισε πως στη Θεσσαλονίκη θα είναι… αλλιώς.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Πασχαλάκης στο PAOK TV:

Για τις σκέψεις του μετά τον προημιτελικό: «Σκέφτομαι πως είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχει ένα ματς που πρέπει να είμαστε σοβαρότεροι. Να ξεκινήσουμε από το πρώτο ημίχρονο, όπως ήμασταν στο δεύτερο. Όμορφα συναισθήματα από τον κόσμο που έκανε τρομερή κερκίδα. έχω ανάμεικτα συναισθήματα».

Για το ποιον βοηθάει περισσότερο αυτό το ματς, τον ΠΑΟΚ που βλέπει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, ή του Μασσαλούς που πλέον είναι προετοιμασμένοι για τη δυναμική του Δικεφάλου: «Το δεύτερο νομίζω. Θεωρώ ότι σεβαστήκαμε τη Μαρσέιγ στο πρώτο ημίχρονο παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις κυνηγήσαμε το ματς, είδαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Ανοιχτήκαμε, βγήκαμε μπροστά, πατήσαμε περισσότερες φορές στο 3/3, του γηπέδου. Δείξαμε ότι είμαστε εδώ και ότι θα περάσει δύσκολα, στο δεύτερο παιχνίδι με τον κόσμο μας και την αυτοπεποίθηση που θα έχουμε».

Για τη διπλή επέμβαση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και τις σκέψεις του: «Μου ήρθε η εικόνα της επόμενης φάσης. Πάντα θα υπάρχει επόμενη φάση, γιατί πολύ απλά στο ποδόσφαιρο δεν θα μείνεις στην προηγούμενη. Δεν έχω μιλήσει ξανά για απόκρουση και ούτε θα το κάνω τώρα, γιατί θα είναι πολύ σημαντικές οι επόμενες αποκρούσεις, στη ρεβάνς. Εκεί θα έχουν περισσότερη αξία και θα πρέπει να έχουν και ουσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ