Ποπόφ: «Στη Λέφσκι περίμεναν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Ποπόφ: «Στη Λέφσκι περίμεναν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Ο Ιβελίν Ποπόφ έκανε δηλώσεις την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ υπογραμμίζοντας ότι σε λίγο καιρό θα είναι ξανά στην δράση.

Η Λέφσκι έρχεται στην Τούμπα για να διατηρήσει το προβάδισμα με 2-0 από τον πρώτο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αποκάλυψε ότι στην Λέφσκι περίμεναν ότι θα επικρατήσουν στο πρώτο ματς επί του Δικεφάλου του βορρά και ότι σύντομα επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης ο Βιεϊρίνια, δύσκολα με Λέφσκι

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη νίκη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Πολλοί άνθρωποι μέσα στην ομάδα περίμεναν αυτή τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας. Η ατμόσφαιρα είναι καλή μέσα στην ομάδα, ξέρουμε ποιος είναι ο προπονητής, ποιος είναι ο αρχηγός και ό,τι γνωρίζουν πολύ καλά τη συνταγή της νίκης στην Ευρώπη».

Όσο για την κατάσταση του, αναφορικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί:

«Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της ανάρρωσης μου. Ο τραυματισμός δεν ήταν απλός, μιας και σκίστηκαν μερικές ίνες του τένοντα. Χάρη σε ολόκληρη την ιατρική ομάδα της Λέφσκι είμαι καλά, και ελπίζω να ξεκινήσω σύντομα τις προπονήσεις με την ομάδα. Με προπονητή τον Στάνιμιρ Στοΐλοφ δεν μπορείς παρά να προπονηθείς σκληρά».

Για τη ρεβάνς της Τούμπας:

«Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Ως Βούλγαρος εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της χώρας, θέλω να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν. Θέλω οι παίκτες της Λέφσκι αλλά και τον άλλων ομάδων να έχουν παιχνίδια σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θέλω επίσης από την πολιτεία, αν είναι δυνατόν, να βοηθήσει για την κατασκευή νέων γηπέδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ