Έδωσε το σύνθημα ο Αϊτόρ: «Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο» (Pic)

Έδωσε το σύνθημα ο Αϊτόρ: «Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο» (Pic)

O Αϊτόρ μετά την ήττα του Παναθηναικού με 2-0 από την Σλάβια Πράγας θέλησε να τονίσει το ηθικό όλων στον σύλλογο με ανάρτηση του στα social media

Ο Αϊτόρ Καταλαπιέδρα, θέλησε να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του αλλά και των φιλάθλων του Παναθηναικού, μετά την ήττα με 2-0 από την Σλάβια Πράγας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μετά τη λήξη του αγώνα στην Τσεχία υπήρχε εκνευρισμός αλλά και απογοήτευση από τους παίκτες του «τριφυλλιού», με τον Αϊτόρ, να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δήλωσαν ανοικτά την αντίθεση τους με τις αποφάσεις του Γάλλου διαιτητή.

Ωστόσο, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να τα αφήσει όλα αυτά πίσω ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς στη Λεωφόρο σε έξι μέρες (11/8, 20:00), στην οποία πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να ανατραπεί η εις βάρος κατάσταση των «πράσινων».

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο η κόκκινη: Φάουλ στον Μπρινιόλι στη φάση του 1-0 (vid)

Το «σύνθημα» έδωσε ο Αϊτόρ, ο οποίος με ανάρτηση του στα social media, θέλησε να τονώσει το ηθικό όλων και να τονίσει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι, τώρα πρέπει η ομάδα του να τα δώσει όλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ισπανού:

«Χάσαμε μια μάχη, όμως όχι τον πόλεμο. Πάμε να τα δώσουμε όλα με τον κόσμο μας την επόμενη Πέμπτη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ