Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Τερζής και το… θέμα στα χαφ για τον Άρη

Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Τερζής και το… θέμα στα χαφ για τον Άρη

Η μεσαία γραμμή του Άρη αναμένεται να έχει και πάλι διαφοροποιήσεις στο εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (10/3) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (6/8) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (10/3) με την Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Τόλης Τερζής, μάλιστα, φαίνεται, ότι ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα και ειδικά στη μεσαία γραμμή. Τα χαφ αποτέλεσαν το αδύνατο σημείο του Άρη στα δύο μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια του με την Αραράτ, καθώς δεν απέδωσαν αυτά που περίμενε ο Έλληνας τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ελ Κααμπί – Ερχεται άμεσα στην Ελλάδα – Οι συζητήσεις με Κορδόν, Ελ Αραμπί

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι ο Ρουπ θα μείνει στον πάγκο στο παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Ζουλ, που μαζί με τους Τζούρασεκ και Νταρίντα θα είναι η τριάδα στα χαφ.

Ακόμα, νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι και ο Κάρλσον, που προφυλάχτηκε κόντρα στην Αραράτ και θα πάρει τη θέση του Μενέντες στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Όλα αυτά, βέβαια, θα επιβεβαιωθούν και στις επόμενες προπονήσεις, καθώς ο Τερζής θα ξεκινήσει από αύριο τις δοκιμές του για την ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ