Άρης: Ο Μοντόγια, ο Εμπακατά και η Ντιναμό Κιέβου

Άρης: Ο Μοντόγια, ο Εμπακατά και η Ντιναμό Κιέβου

Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά του παρουσιάζει ο Άρης, με τις τελικές εξελίξεις ωστόσο να αναμένονται μετά την ευρωπαϊκή κόντρα με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό δεξιό μπακ της Μπέτις, καθώς έχει πρόταση από τουρκική ομάδα για την παραχώρηση του Κονγκολέζου αμυντικού, οι όποιες εξελίξεις, όμως, θα σημειωθούν μετά τα παιχνίδια με την ουκρανική ομάδα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση από τουρκική ομάδα για την παραχώρηση του Σαλέμ Εμπακατα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Κονκολέζος αμυντικός να είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από το ρόστερ, ενώ οι Θεσσαλονικείς είναι κοντά σε συμφωνία, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον Μάρτιν Μοντόγια.

Διαβάστε επίσης: Η Θέλτα «έλυσε» το συμβόλαιο του Μίνα, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική κακοποίηση

Το όνομα του 32χρονου Ισπανού δεξιού μπακ της Μπέτις, άλλωστε, έχει εμπλακεί εδώ και αρκετό καιρό στα μεταγραφικά του Άρη, κυρίως με δημοσιεύματα από την πατρίδα του. Φαίνεται, μάλιστα, ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, σε ότι αφορά τους πιθανούς αντικαταστάτες του Εμπακατά.

Στην εξίσωση, όμως μπαίνει, σε ότι αφορά τις προαναφερόμενες κινήσεις και η Ντιναμό Κιέβου. Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν τη δεδομένη χρονική στιγμή να συναινέσουν στο να αποχωρήσει άμεσα ο Εμπακατά, γιατί δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος δεξιός μπακ στο ρόστερ για τα παιχνίδια με την ουκρανική ομάδα, καθώς ο Οντουμπάζιο «μετατοπίστηκε» στο κέντρο της άμυνας, για να καλύψει το κενό του τραυματία Μπράμπετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ