Άρης: Στην τελική ευθεία με Μοντόγια

Άρης: Στην τελική ευθεία με Μοντόγια

Ο Ισπανός αμυντικός μπακ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (7/8) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Τα τυπικά απομένουν, πλέον, όπως όλα δείχνουν, προκειμένου ο Μάρτινς Μοντόγια να γίνει και επίσημα παίκτης του Άρη. Ο Ισπανός δεξιός μπακ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (7/8) στη Θεσσαλονίκη, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κιτρινόμαυρους, για συνεργασία διετούς διάρκειας, ενώ συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του με τη Μπέτις. Ο ποδοσφαιριστής θα χαρίσει, μάλιστα, το 40% των χρημάτων που προέβλεπε το τελευταίο έτος του συμβολαίου του, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Μοντόγια θα ανακοινωθεί μέχρι αύριο (8/8) και θα τεθεί στη διάθεση του Τερζή. Θα ξεκινήσει, μάλιστα, άμεσα προπονήσεις και ανάλογα με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, θα αποφασιστεί αν θα είναι η αλλαγή που έχει δικαίωμα να κάνει στην ευρωπαϊκή του λίστα ο Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ