Νταρίντα: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και κανέναν – Με ήθελε η ΑΕΚ»

Νταρίντα: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και κανέναν – Με ήθελε η ΑΕΚ»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν που ξεκινά για τον Άρη, ενώ μίλησε και για το ενδιαφέρον που είχε προκύψει από την ΑΕΚ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα στο τσέχικο περιοδικό «Gol» μιλώντας για τον εαυτό του, για τους στόχους που έχει θέσει ο Άρης μέσα στη φετινή σεζόν που ξεκινά, αλλά και για το ενδιαφέρον που είχε προκύψει από την ΑΕΚ, που όμως δεν προχώρησε.

Οι δηλώσεις του Βλάντιμιρ Νταρίντα:

Για τα ατομικά του βραβεία και τους στόχους του Άρη: «Είναι μια αντανάκλαση του πώς νιώθω στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Αρχικός στόχος ήταν να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα στην αρχή της σεζόν, αλλά η χρονιά δεν πήγε πολύ καλά. Μετά ήταν σχεδόν ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν μπορούσε να φτάσει ψηλότερα από την πέμπτη θέση του πίνακα. Παίξαμε αρκετά καλά και στα Playoffs καθώς κάναμε σπουδαίους αγώνες απέναντι σε σκληρούς αντιπάλους. Ήταν η απόδειξη ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε την επόμενη σεζόν. Τώρα έχουμε τους προκριματικούς αγώνες του Conference League και θέλουμε να παλέψουμε για τους ομίλους».

Για τον χαμηλότερο προϋπολογισμό του Άρη σε σχέση με τους άλλους «μεγάλους»: «Συγκριτικά με τις άλλες ομάδες έχουμε πιο περιορισμένο μπάτζετ, αλλά στα Playoffs ΉΤΑΝ ισορροπημένα τα παιχνίδια μας. Έχει αλλάξει το αγωνιστικό επιτελείο και νιώθω ότι λειτουργεί η απαραίτητη χημεία στα αποδυτήρια, που είναι πάντα ένα από τα απαραίτητα προαπαιτούμενα για να πετύχει η ομάδα στο γήπεδο. Πρέπει να αφήσουμε τουλάχιστον έναν από τους δυνατούς συλλόγους πίσω στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν αν θέλουμε να παίξουμε σε ευρωπαϊκά κύπελλα».

Η προετοιμασία που έκανε στη Γερμανία σε σχέση με αυτή στον Άρη: «Είναι απαιτητικές οι προπονήσεις. Μου είπε ο Μπράμπετς ότι πέρυσι, με τον προηγούμενο προπονητή, η προετοιμασία δεν ήταν τόσο σκληρή. Με τον νέ προπονητή ο οποίος ανέλαβε προς τα τέλη της σεζόν είναι απαιτητική. Είναι Έλληνας, ξέρει το τοπικό πρωτάθλημα, ξέρει πώς λειτουργεί εδώ. Είναι καλό και για εμάς. Έχουμε δύο προπονήσεις την ημέρα που τροποποιούνται λόγω του καύσωνα, οπότε εξασκούμαστε νωρίς το πρωί και μετά το βράδυ. Απλώς δεν θα ήταν δυνατό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαστε πολύ στο γυμναστήριο και τρέχουμε επίσης πολύ στο γήπεδο».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ επικοινώνησε με τον σύλλογο, αλλά ο πρόεδρός τους είπε κατηγορηματικά όχι, ότι δεν υπήρχε ως επιλογή. Αυτό ήταν το τέλος για μένα και δεν ασχοληθήκαμε άλλο με αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ